Slide item 4
Slide item 1
Slide item 2
Slide item 3
Slide item 5

Beton gyártás és szállítás, pumpálás

BETON GYÁRTÁS ÉS ELADÁS

Cégünk egyik jelentős tevékenysége a transzport beton gyártása és a térségben történő szállítása. Telephelyünkön új, automatizált, korszerű számítógépes vezérlésű betongyárat üzemeltetünk. 

 

 

A keverő modern kiépítettsége lehetővé teszi mind a folyamatos szemszerkezetű-, mind pedig a frakcionált adalékanyagok alkalmazását, a speciális igényeknek megfelelő vegyszerek használatát.Az általunk alkalmazott alapanyagok biztosítják a megfelelő minőséget, melyet folyamatosa ellenőriztetünk akkreditált vizsgáló szervezettel. A beton gyártása télen-nyáron folyamatosan biztosítható, mivel az adaléktárolóink fűthetőek és a keverővíz melegíthető. 

 

 A vevők kiszolgálása az igényelt mennyiségtől függetlenül biztosított, mivel a gyár kapacitása 55 m3/ óra. A kiszolgálás előzetes megrendelés alapján illetve a telephelyünkön azonnal is megoldott a hét minden munkanapján 06.30-16.00-ig valamint szombaton 13.00-ig.

Az általunk gyártott betont alkalmazták már éppúgy a környékbeli családi házakban, mint mezőgazdasági és ipari telephelyeken, bevásárlóközpontokban, szállodában, intézményekben, parkolókban, térségi hulladéklerakó telepeken. 

 

BETON SZÁLLÍTÁS ÉS BEDOLGOZÁS

A beton kiszállítására képlékeny beton esetén mixer gépkocsikkal állunk a vevők rendelkezésére, földnedves beton esetén a kiszállítást billenőplatós tehergépkocsival illetve nyerges vontatóval oldjuk meg, de a beton kiszállítása a megrendelő saját járművével is történhet.

Igény szerint a beton bedolgozásához autódarut, toronydarut, telepíthető és önjáró betonpumpát biztosítunk. 

 

 

BETON ÁRLISTA

TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT