Slide item 4
Slide item 1
Slide item 2
Slide item 3
Slide item 5

Generálkivitelezés

LAKÓÉPÜLETEK TERVEZÉSE

Eredetileg a cégünk generálkivitelezői tevékenységét megalapozó lakásépítések hatósági engedélyezéséhez illetve a későbbi kivitelezési munkák biztosítására kezdtük el a tervezési tevékenység folytatását, azonban az eltelt évek alatt ez a feladatkör is fejlődött. Ma már nem csak a saját kivitelezési munkáinkhoz, hanem bármely vevői igényre végzünk tervezési munkákat.

A lakossági igények főként lakóházak tervezését jelenti, a szükség szerinti bontási dokumentációktól kezdődően, a kis méretű lakásoktól akár többgenerációs lakásokig, de a lakásbővítések, melléképületek illetve az üdülőépületek tervezési kéréseivel is gyakran veszik igénybe a szolgáltatásunkat.

Társtervezők bevonásával társasházi lakások tervezését is végezzük.

LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSE

Lakóépületek tervezésén túl foglalkozunk intézmények igényeinek tervezésével is melyek főként bővítések, átalakítások, külső és belső akadálymentesítések terén. Ipari és mezőgazdasági épületek tervezése az utóbbi 2-3 évben lett a jellemző.

Az ipari épületek tekintetében műhelyépületek, raktárak, feldolgozó üzemek a jellemzőek, kereskedelmi épületek tekintetében bemutatótermek és raktárépületek, mezőgazdasági épületek közül mély almos pihenők, terménytárolók, állattartó épületek, nyitott és fedett trágyatárolók tervezését végeztük eddig.

Tervezési tevékenységünk évei alatt sikerült megfelelő kapcsolatokat kiépíteni szakági tervezőkkel, akik a speciális tervezési feladatok esetén is állnak a vevőink rendelkezésére.

EGYÉB MŰSZAKI TEVÉKENYSÉGEK

Építőipari munkálatok előkészítésénél vállaljuk előzetes költségbecslések elvégzését, de tervdokumentáció alapján akár tételes költségvetések készítését is.

Megrendelőink részére végzett kivitelezési munkáink során természetes a felelős műszaki vezetői tevékenység, de külön megállapodás alapján a cégünk által tervezett munkálatok során is állunk rendelkezésre ezen feladatkörre.

A nem általunk kivitelezett építési munkák során építési műszaki ellenőri tevékenység végzésére is rendelkezünk kapacitással.